Inschrijving Nationale Onderwijsweek van start

We hebben een geweldig programma gemaakt voor de Nationale Onderwijsweek van maandag 4 tot en met vrijdag 8 oktober. Vanaf vandaag is het hele programma bekend en kun je je inschrijven voor inspirerende workshops, boeiende kennissessies en uitdagende activiteiten.

Programma Nationale Onderwijsweek

Het thema van de Nationale Onderwijsweek is ‘Samen voor de Toekomst’. In deze week is er aandacht voor onder andere de volgende thema’s: gelijke kansen, werken in het onderwijs, onderwijs en arbeidsmarkt, toekomst van het onderwijs en ruimte voor talent.
Bekijk het activiteitenoverzicht op deze site of ga direct naar het blokkenschema van de Nationale Onderwijsweek. Inschrijven kan tot vrijdag 1 oktober. Er staat een breed aanbod met voor ieder wat wils. Je kunt ervaring delen, kennis bijspijkeren, je laten inspireren en leuke activiteiten samen met je collega’s of je leerlingen doen.

Bij het opstellen van het programma hebben we rekening gehouden met de op dit moment geldende coronamaatregelen. Veranderen deze en heeft dat invloed op de activiteit, dan word je door de organisator daarvan op de hoogte gebracht. 

Nieuws